Банк Фінансова ініціатива вступив в Українську національну іпотечну асоціаціюКомерційний банк “Фінансова ініціатива” (the Bank) став членом Української національної іпотечної асоціації (УНІА). З початку поточного року КБ “Фінансова ініціатива” виходить на ринок ритейлу, у зв’язку з чим розширює мережу відділень в регіонах. Пріоритетом в роботі з фізичними особами стане іпотечне кредитування.

Вступ банку в УНІА розширить можливості співпраці з учасниками українського та зарубіжного ринку нерухомості, відкриє доступ до аналітичної і статистичної бази асоціації, сприяє розробленню іпотечних програм, впровадженню сучасних технологій та стандартів обслуговування.

Українська національна іпотечна асоціація заснована у 2002 році і об’єднує майже тридцять організацій, серед яких банки, юридичні, страхові та ріелторські компанії, що активно діють на ринку фінансів і нерухомості. УНІА є членом Європейської іпотечної федерації.

Довідка

РЕКЛАМА

ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» в січні–березні 2008 року отримав чистий прибуток в розмірі 3,10 млн грн. За станом на 1 квітня 2008 року кредитний портфель банку становив 4,01 млрд грн, сукупні активи — 4,98 млрд грн, статутний капітал — 1,20 млрд грн.

Банк «Фінансова ініціатива» за результатами діяльності у 2007 році включений рейтинговим агентством «Експерт-Рейтинг» в першу рейтингову групу з присвоєнням рейтингу «А». КБ «Фінансова ініціатива» включений Національним банком України в групу великих банків. До кінця 2008 року банк планує відкрити 150 відділень у регіонах.

Банк заснований у 2005 році. Головний офіс банку знаходиться в Києві. Банк зареєстровано у формі товариства з обмеженою відповідальністю. 99,9% у статутному фонді банку належить ТОВ «Інвест-Сервіс».

Джерело – Прес-служба КБ «Фінансова ініціатива»