Буремного 2022 року, понад десять місяців якого в нашій країні діяв запроваджений указом Президента України воєнний стан, Держмолодьжитло за усіма програмами забезпечило власним житлом (за уточненою інформацією) 540 українських родин.Навіть під новорічну ялинку із регіональних відділень Держмолодьжитла надходили приємні новини про укладання договорів про придбання житла за програмами, які адмініструє Фонд.

Так, завдяки співпраці Одеського регіонального управління Держмолодьжитла і Одеської обласної військової адміністрації сім’я військовослужбовця А. Щавинського отримала пільговий іпотечний кредит і придбала власне житло.

Разом із регіональним управлінням центральний апарат Держмолодьжитла вітає сім’ю Щавинських. Вдячні за конкретні результати співпраці начальнику Одеської обласної військової адміністрації Максиму Марченку.

Напередодні нового року на Волині власником житла став Максим Горобець. Він переміг у одному з відборів за програмою пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів ґранту, наданих Урядом Німеччини через банк KFW.

pgoto4

Власником затишної квартири в Луцьку став переселенець із Донецька Руслан Сасін. Перед новим роком він зареєстрував право власності на квартиру, придбану за рахунок коштів пільгового довгострокового державного кредиту відповідно до постанови КМУ від 27.11.2019 року №980.

photo3

Завдяки співфінансуванню з бюджету міста Ковель і бюджету Волинської області надано пільговий кредит ковельчанці Наталії Семенюк.

РЕКЛАМА

Наталія отримала кредит відповідно до умов місцевої цільової програми “Житло для молоді на 2022 рік”, затвердженої Ковельською міською радою 23.12.2021 р.

photo2

Також на Волині надано пільговий довгостроковий державний кредит на придбання житла учаснику АТО Володимиру Шпиці.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Володимир боронить нашу країну від окупантів. За його дорученням оформлено іпотеку на житло у Ковелі.

Разом з регіональним представництвом Держмолодьжитла вітаємо захисника та всіх новоселів. Щиро зичимо затишку, тепла у власних оселях! І, головне, разом відсвяткувати нашу Перемогу!

photo1

На фото дружина Володимира Шпики – Валентина.

Джерело: https://www.molod-kredit.gov.ua/pres-tsentr/novyny/u-skladnij-voennij-rik-derzhmolod-zhitlo-zabezpechilo-vlasnim-zhitlom-540-simej