Міжнародний Іпотечний Банк знизив відсоткову ставку за іпотечними кредитами за програмою ДІУЗ 1 жовтня 2007 р. Міжнародний Іпотечний Банк (МІБ) знизив відсоткову ставку за іпотечними кредитами за програмою співпраці з Державною Іпотечною Установою (ДІУ) до 12,5% річних. Встановлена відсоткова ставка за кредитами в гривні на рівні 12,5% річних наближає умови кредитування в гривні до валютних кредитів.

Поліпшення умов кредитування за програмою співпраці з ДІУ дозволяє МІБ зробити кредити в національній валюті більш доступними позичальників, тим самим надавши своїм клієнтам можливість вибору більш зручної валюти кредитування – гривни або долара.

Державні кредити за програмою ДІУ можна отримати в Міжнародному Іпотечному Банку на термін від 10 до 25 років за відсотковою ставкою 12,5% річних.

Крім кредитів за програмою ДІУ, МІБ кредитує придбання житла на вторинному ринку на термін до 20 років, за відсотковою ставкою від 10,00% річних в доларах США. Для різних категорій позичальників в банку діють три програми кредитування – «Статус», «Стабільний» та «Стартовий». Іпотечні кредити МІБ відрізняє індивідуальний підхід до клієнтів, а розмір відсоткової ставки залежить від розміру першого внеску: чим більше внесок, тим менша відсоткова ставка.

Зараз в Міжнародному Іпотечному Банку діє акція – кредити в доларах США на строк до 10 років під заставу нерухомості за дуже вигідною відсотковою ставкою – 9,99% річних.

РЕКЛАМА

Міжнародний Іпотечний Банк суворо дотримується високих стандартів обслуговування клієнтів. Крім одноразової банківської комісії та плати за страхування, за іпотечними кредитами відсутній будь-які додаткові платежі або комісії.

Міжнародний Іпотечний Банк надає іпотечні кредити для населення в Києві та Київській області, в містах-мільйонниках України (Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі), а також у Львові та Вінниці.
Довідка

Справка: 
Міжнародний Іпотечний Банк (МІБ) заснований у 2005 році фондом прямого інвестування Western NIS Enterprise Fund. 100%-им акціонером МІБ є Група IMB Group Public Limited. Міжнародний Іпотечний Банк зареєстрований НБУ 10 січня 2005 року, отримав ліцензію 31 січня 2005 року. МІБ є першим спеціалізованим іпотечним банком в Україні, що має доступ до західних фінансових ринків. Мета банку задовольнити швидко зростаючі потреби громадян України в фінансуванні придбання житла. Міжнародний іпотечний банк надає іпотечні кредити на придбання житла, кредити під заставу нерухомості, кредити на ремонт та споживчі кредити.

На 1 жовтня 2007 р. активи МІБ склали 814,479 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 715,655 млн. грн., зокрема, кредити, надані приватним клієнтам – 491,286 млн. грн.