«УкрСиббанк» понизив ставки за кредитами для клієнтів середнього та малого бізнесуЦього року УкрСиббанк вже другий раз знижує процентні ставки за кредитами для підприємців. Крім того, протягом року банк зменшив комісію за видачу кредиту і збільшив термін кредитування на деякі види устаткування. «На сьогоднішній день фінансування бізнесу стало ще доступнішим. Ставки для середнього та малого бізнесу в УкрСиббанку починаються від 8,4% у швейцарських франках, 10,4% у доларах США та 13,7% у гривні.

Для клієнтів банку, які обслуговуються у рамках зарплатових проектів УкрСиббанку, процентні ставки понижені ще на 0,5%», – розповів начальник Департаменту середнього та малого бізнесу АКІБ УкрСиббанк Владлен Дєдков.

Для довідки:

РЕКЛАМА

АКІБ «УкрСиббанк» (www.ukrsibbank.com) зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має повну ліцензію НБУ № 75 від 24 грудня 2001 року на здійснення банківських операцій.

Станом на 01.07.2007 р.: чисті активи – 29,0 млрд. грн., капітал – 3,1 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель складає 25,6 млрд. грн., кошти корпоративних клієнтів – 4,4 млрд. грн., кошти фізичних осіб – 3,8 млрд. грн. На сьогоднішній день регіональна мережа нараховує 1000 філіалів та відділень по всій території України. Клієнтами АКІБ «УкрСиббанк» є 69 тисяч підприємств України, кількість рахунків фізичних осіб перевищує 2,8 млн.

BNP Paribas (www.bnpparibas.com) європейський лідер ринку банківських та фінансових послуг із значною присутністю в США, що постійно збільшується, та лідируючими позиціями в країнах Азії. Група є однією з найбільших міжнародних банківських мереж та присутня в більш ніж 85 країнах світу. Кількість співробітників BNP Paribas перевищує 140 000, включаючи приблизно 110 000 співробітників у Європі. BNP Paribas займає лідируючі позиції, розвиваючи три основні напрямки: корпоративний та інвестиційний бізнес, управління активами та роздрібний бізнес.

Джерело – Прес-служба АКІБ «УкрСиббанк»