Міжнародний Іпотечний Банк з 13 червня по 1 серпня оголосив акцію, яка дозволить громадянам України взяти іпотечний кредит на придбання житла за дуже вигідною процентною ставкою – від 10, 5% річних.

Про це повідомила прес-служба МІБ.

Ставка, за якою тепер можливо отримати іпотечний кредит в МІБ строком на 10 років знижена з 11,5% до 10,5% річних. Також знижена відсоткова ставка по кредитах строком на 15 років – з 12% до 11% річних. Такі умови іпотечного кредитування будуть діяти в МІБ до 1 серпня 2006 року.

Міжнародний іпотечний банк надає кредити по Києву та Київської области. До кінця цього року кредити МІБ можна буде отримати в усіх містах-мільйонниках України (Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та Львові) а також у Вінниці.

РЕКЛАМА

Голова Правління МІБ Юрій Блащук зазначає: “Міжнародний іпотечний банк утвердився в Україні як перша спеціалізована фінансова іпотечна установа. Ми постійно розвиваємо та впроваджуємо нові інноваційні для України продукти, задаємо найвищі стандарти обслуговування клієнтів, впроваджуємо міжнародні стандарти іпотеки, яки беруться на озброєння й іншими банками. Доступ Міжнародного іпотечного банку до західних фінансових ринків відкриває широкі можливості для стабільного забезпечення капіталом та пропонування своїм клієнтам значних обсягів іпотечних кредитів за конкурентними відсотковими ставками”

За даними УНІА Міжнародний іпотечний банк є лідером по темпам приросту іпотечного портфелю. За 2005 рік МІБ збільшив обсяги кредитування в 50 разів. З початку року МІБ збільшив свій іпотечний портфель на 36%.

Довідка: Міжнародний Іпотечний Банк (МІБ) був зареєстрований Національним Банком України 10 січня 2005 року, та отримав ліцензію на банківську діяльність 21 січня 2005 року. Заснований найбільшим в України фондом прямого інвестування – Western NIS Enterprise, МІБ створений спеціально для того, щоб задовольняти швидко зростаючий попит на житлове фінансування. На відміну від інших банків в Україні, МІБ приділяє основну увагу наданню іпотечних кредитів на придбання житла, та споживчих кредитів під заставу житла на його покращення та модернізацію, а також депозитним рахункам. Можливість доступу до міжнародного ринку капіталу означає, що МІБ має довгостроковий капітал, що дозволяє йому надавати великі обсяги іпотечних кредитів за вигідними відсотковими ставками.