«Правекс-Банк» знизив ставки автокредиту до 11,99 відсотки річних у доларах США й до 14,99 відсотки річних у гривняхПридбання автомобіля в кредит прямо зараз, не відкладаючи на завтра — дуже приваблива можливість для сучасних українців, які не хочуть витрачати час на накопичення коштів. Тому послуга автокредитування продовжує набирати обертів і стає дедалі більш популярною. Актуальним у цих умовах залишається питання вибору найпривабливіших процентних ставок на автокредити.

Днями «Правекс-Банк» знизив процентні ставки кредитів на придбання автомобіля в доларах США й національній валюті. Так, процентна ставка за програмою «автокредитування» в доларах США тепер становить 11,99% річних, у національній валюті — 14,99% річних, в євро — 9,99% річних.

Крім того, нагадаємо, за програмою «Автокредит: все включено», позичальники можуть включити в суму кредиту не тільки повну вартість автомобіля, а й суму всіх страхових і банківських комісійних платежів.

РЕКЛАМА

«Актуальність і привабливість можливості раціонального планування своїх витрат за рахунок придбання бажаного автомобіля в кредит забезпечує високий попит на послугу автокредитування в Україні. За рахунок введення нових умов надання кредитів на купівлю автомобілів «Правекс-Банк» досягає високих показників зростання в наданні цієї послуги. Так, у 2007 році банк видав на 66% автокредитів більше, ніж за аналогічний період минулого року» — повідомляє директор департаменту автокредитування Володимир Боровик.

Кредит на авто вітчизняного або зарубіжного виробництва можна отримати в будь-якому з 550 відділень «Правекс-Банку» по всій території України, вибравши для себе програму автокредитування й надавши необхідні документи.

Источник – http://www.zib.com.ua